Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ποινή στον οφθαλμίατρο για τους «μαϊμού» τυφλούς

Την ποινή της αργίας - έως ότου τελεσιδικήσουν σε υπηρεσιακό και νομικό επίπεδο οι υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του – επέβαλε... το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό γιατρών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου της Ζακύνθου Ν.Β. ο οποίος κατηγορείται για την έκδοση πληθώρας πιστοποιητικών τυφλότητας σε κατοίκους της Ζακύνθου, με τα οποία έπαιρναν "μαϊμού" επιδόματα περίπου 600 άτομα.

Ο Οφθαλμίατρος επιχείρησε να αναβληθεί η απολογία του επικαλούμενος λόγους υγείας, υποστηρίζοντας παράλληλα πως έχει ήδη υποβάλει χαρτιά για την συνταξιοδότησή του, επιχειρήματα τα οποία ωστόσο δεν έγιναν δεκτά.
πηγή: patrastimes.gr

1 σχόλιο:

youlia olomplava είπε...

Η διάγνωση μπορεί να διαφέρει από τον ένα γιατρό στον άλλο, και ένας γιατρός δεν πρέπει να τιμωρηθεί για μια διάγνωση που μπορεί να είναι πιο συγκεκριμένη και ακριβής λόγω της πιο προσεκτικής εξέτασης του ασθενούς, ή πιο συχνή πρόσβαση στους ασθενείς. Μια δεύτερη ή τριτη γνώμη δεν αποκλειουν την πρωτη στην τελική εκτίμηση της κατάστασης του ασθενούς. Λεμε ΟΧΙ οχι στην ποινικη αυτη διωξη